توسعه و بازسازی حرم مطهر حضرت زینب بنت موسی ابن جعفر(س)
مجری: شرکت بین المللی توسعه و سرمایه گذاری ساختمان انتخاب
آستان مقدس حضرت زینب(سلام الله علیها)، مدفن دختر امام موسی کاظم(علیه السلام) و خواهر امام رضا(علیه السلام) در شمال شهر اصفهان است.
طرح توسعه این حرم مطهر در منطقه ای به وسعت حدود 35 هکتار و با هدف محرومیت زدایی از این منطقه اصفهان و ایجاد یکی از بزرگترین قطب های فرهنگی، زیارتی استان اصفهان، جهت پاسخگویی کلیه نیازهای فرهنگی با رویکرد دینی، اقشار مختلف جامعه و زوار داخلی و خارجی در حال اجرا است. مساحت حوزه زیارتی طرح توسعه حرم حضرت زینب(س) 4 هکتار و زیرینای کل طرح 85000 مترمربع می باشد. مساحت بقعه 1500 مترمربع و دارای زیربنای 2400 مترمربع می باشد. بقعه از سه طرف به سه صحن شرقی و غربی و جنوبی دسترسی دارد. مساحت صحن امام رضا(ع) 8500 مترمربع و مساحت صحن شرقی و غربی هر کدام 1500 مترمربع و دارای شبستانی در زیر صحن میباشد.
طرح توسعه آستانه مقدسه حضرت زینب(س) بر اساس مطالعات، و به منظور ارتقا کیفیت زندگی مردم شهر اصفهان و به خصوص ساکنین منطقه 14، با چشم انداز تبدیل شدن این آستان به پنجمین قطب زیارتی کشور و با توجه به موقعیت جغرافیایی ویژه آن در مرکز کشور، در دستور كار شهرداری شهر اصفهان قرار گرفته است. این آستان مقدس هر ساله پذیرای زائران از کشورهای لبنان، عربستان عراق، پاکستان، افغانستان و… میباشد.
تهیه طرح بازآفرینی محدوده پیرامونی حرم مطهرحضرت زینب(س) بامحوریت این مکان مقدس در دستورکار تولیت محترم حرم مطهر قرار گرفت. به همین منظور در راستای تامین کمبودها و خدمات مورد نیاز ساکنان محدوده منطقه 14 و شهر اصفهان، تفاهم نامه ای با شهرداری محترم وقت اصفهان تنظیم گردید. این تفاهم نامه منجر به تهیه طرح توسعه حرم مطهر به عنوان سومین میدان شهری شهر اصفهان گردید. پروژه واقع در خیابان آیت الله غفاری اصفهان درحال ساخت میباشد.
مرمت و بازسازی خانه تاریخی شیخ بهایی (حسینیه غدیریه)
معماری و ساخت خانه ارزشمند و تاریخی شیخبهایی مربوط به دوره قاجاریه است. این خانه تاریخی که متروکه و در حال از بین رفتن بود در سال 1382 شمسی توسط سازمان میراث فرهنگی کشور در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.
گروه توسعه سرمایهگذاری انتخاب بهمنظور مرمت و حفظ اثر و در راستای ایفای نقش خود در مسئولیتهای اجتماعی اقدام به بازسازی خانه شیخ بهایی بهعنوان یکی از خانههای تاریخی شهر اصفهان کرد و این مسئولیت مهم به هلدینگ ساختمانی انتخاب سپرده شد.
مراحل بازسازی و احیا این خانه تاریخی توسط هلدینگ ساختمانی انتخاب از سال 1393 آغاز شد. با توجه به آسیبهای فراوان سازهای و محیطی که به این اثر تاریخی وارد شده بود، اقدامات استحکامبخشی، حفاظت، مرمت، احیا و تجهیز تأسیسات شامل سرمایش، گرمایش، روشنایی و نورپردازی، اعلام حریق، صوت، تصویر، دوربینهای مداربسته و … انجام شد.
از ویژگیهای این بنای تاریخی میتوان به حیاط مرکزی و سهطرفه ساخت بودن ساختار آن اشاره کرد. در حال حاضر دو ورودی در ضلع شرقی و یک ورودی کوچک از سمت جنوب غربی دسترسی به خانه را امکانپذیر میکند.
شاهنشین در قسمت شمالی با درب ارسی جلوۀ خاصی به صحن خانه داده است. در ضلع غربی و شرقی وجود سه اتاق و دو فضای نیمهباز به همراه دو نیمطبقه از مهمترین فضاهای این دو بخش هستند. اتاق میانی جبهۀ غربی از تزئینات اصیل قطاربندی در طاقچهها، نقاشی و گچبری در سطح دیوارها پوشیده شده است.
این خانه تاریخی توسط هلدینگ ساختمانی انتخاب با حفظ هویت پیشین بهعنوان غدیریه و حسینیه دیانی نامگذاری شده است.
طراحی و ساخت مهمانسرای گلستان
احداث و راه اندازی کمپ و واحدهای اقامتی دو خوابه در مجاورت کارخانه اسنوا در دو فاز در حال احداث می باشد که فاز اول آن شامل 16 واحد مسکونی به بهره برداری رسیده است.
متراژ 8000 متر مربع
دارای فضای سبز و سالن پذیرایی
تعداد 16 واحد مسکونی با امکانات کامل رفاهی
موقعیت: شهرک صنعتی مورچه خورت اصفهان
طراحی و ساخت انبار مرکزی اسنوا
زیربنا: 6000 متر مربع
سازه فلزی، اجرای دیواره همراه با ورق گالوانیزه ذوزنقهای به همراه سقف با اجرای توری مرغی و پشم شیشه
موقعیت: شهرک صنعتی مورچه خورت اصفهان